Over Artz Auto’s

‘Wat een prachtig en eerlijk bedrijf met zeer betrouwbare occasions’ (De Wit). ‘Wat een goede service en zeer vriendelijk geholpen door Maikel’ (Ans). ‘Mijn volgende auto zou ik zo weer bij Artz kopen!’ (Mariëlle).

Zo maar een paar reviews over Artz Auto’s. Daar klinken de woorden persoonlijk, betrouwbaar en een mooie prijs voor goede kwaliteit in door, en dat is precies waar eigenaar Maikel Artz voor staat. De gemiddelde klantbeoordeling van een 8,8 geeft daarnaast aan dat zijn klanten zeer tevreden zijn.

Zelf bracht Maikel in zijn jeugdjaren bijna elk vrij uurtje door in de garage van zijn opa en daar ontstond ook de liefde voor het autovak. Zijn opleiding tot eerste automonteur en APK keurmeester én de ervaring die hij in diverse garages in Velp, Rozendaal en Arnhem opdeed, maken hem tot een allround vakman. “Ik merk dat klanten het prettig vinden dat ze niet alleen bij mij terechtkunnen voor een betrouwbare occasion, maar dat ze ook het onderhoud en de apk-keuring kunnen laten uitvoeren.” Maikel begon met de verkoop van auto’s vanaf de oprit van zijn eigen huis, maar toen in 2012 een garage aan de Noorder Parallelweg vrijkwam, pakte hij die kans met beide handen aan. “Ik heb daar acht jaar met veel plezier gewerkt en dat was een heel mooie tussenstap naar het grotere pand aan de Larensteinselaan waar we nu zitten.” De auto’s van Maikel staan nu op een mooie zichtlocatie in een ruime showroom en hij heeft daarnaast nog een grote werkplaats.

Inmiddels is Artz Auto’s niet alleen een begrip in Velp en omgeving, uit het hele land komen klanten naar Maikel toe voor een betaalbare en betrouwbare jonge occasion. “Ze vinden mijn bedrijf via de bekende websites voor tweedehands auto’s, maar ik hoor ook vaak dat ze mij gevonden hebben door de goede reviews.” Daar is hij natuurlijk trots op, en ook op deze site kunnen potentiële klanten een link vinden naar de bevindingen van klanten die al een auto bij Maikel gekocht hebben. ‘Zo zou het overal moeten zijn’, schrijft een van de reviewers. Dat zegt eigenlijk genoeg.